SOFTWARE PER TPV TÀCTIL

Gestioneu el vostre negoci amb la nostra solució multisectorial, amb funcionalitats avançades i personalitzables com TPV tàctil, fidelització de clients, enviament d'SMS, tiquets, vals i facturació

TPV tàctil

Disposeu d'una gran agilitat en el moment de vendre gràcies al vostre TPV tàctil per empreses que ús permetrà no només realitzar tiquets de manera intuïtiva sinó que també realitzar funcions com mantenir tiquets en espera, generar vals, realitzar arqueigs de caixa, cobrar amb múltiples formes de pagament...

Realitzeu cobraments i pagaments

El nostre programa de TPV tàctil integra una completa gestió de tresoreria que ús permetrà administrar els cobraments i pagaments d'una forma intuïtiva gràcies a un potent mòdul que inclou la possibilitat d'emetre tiquets regal junt amb els vostres tiquets de venda o de generar vals de compra quan us tornin algun article, a més d'informes de situació dels venciments, entregues a compte, així com arqueigs de caixa i X de caixa entre altres múltiples opcions.

 •  Ticket regalo
 •  Gestión de vales
 •  Entregas a cuenta
 •  X de caja
 •  Arqueo de caja

Arqueigs de caixa

 • Arqueigs de caixa

Realitzeu de forma àgil i segura el tancament i obertura de les vostres caixes i configureu el tipus d'accés per cada usuari en el programa de tresoreria per empreses.

 • X de caixa

Obteniu de forma ràpida el saldo i detall de les vostres caixes, sense necessitat de realitzar un arqueig. Obteniu tota la informació que necessiteu de forma àgil i intuïtiva.

Recerques naturals i recursives amb teclat tàctil

Introduïu la informació des de la pantalla tàctil mitjançant el teclat incorporat. Podreu buscar clients, proveïdors, articles... pels seus diferents camps: direcció, telèfon, persones de contacte... així com aquelles dades addicionals que hagueu pogut crear en els programes de TPV tàctil per empreses.

Fidelització de clients

Fidelitzeu als vostres clients registrant les compres, podent bescanviar els saldos o punts acumulats en noves compres. Emeteu tiquets regal junt amb els vostres tiquets de venda per facilitar el procés de canvi d'articles per part dels vostres clients i genereu vals de compra quan us tornin algun article.

 • Fidelització de clients
 • Tiquets regal
 • Gestió de vals

Edició de formats, tiquets, vals...

Aquests programes de TPV tàctil per empreses us permeten dissenyar el format dels vostres tiquets, vals... al vostre gust o adaptats al vostre paper preimprès. Podreu assignar formats específics per cada client, inclús escollir la impressora on imprimir-los.

Connexió amb múltiples dispositius

Connecteu el programa per botigues amb balances, lectors de codis de barres, recollida de firma digital... facilitant el registre d'informació i fent més fàcil i ràpid el procés de venda.

El nostre software de TPV tàctil us permet connectar-se amb qualsevol mena de perifèric i obtenir així major agilitat i rapidesa en els vostres processos de gestió diaris.

 •  Lectors de firma digital
 •  Lectors de codis de barres
 •  Lectors dactilars
 •  Balançes
 •  Impressores
 •  Visors

Enviament d'SMS

Envieu des dels programes de TPV tàctils comunicacions comercials, ofertes, avisos... als vostres clients, de forma manual o automàtica des de l'emissió de tiquets, millorant d'aquesta forma la vostra imatge i servei.

Conversió de tiquet a factura

Convertiu directament un tiquet en factura amb aquests programes de TPV tàctil per empreses, podent automatitzar la vostra emissió a nivell sèrie de document i comptador, així com format i impressora predefinits.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar