GESTIÓ DE TRAÇABILITAT

Software per a la gestió
de traçabilitat

Controleu l'evolució i l'històric dels articles, en cada una de les seves etapes al llarg de la cadena de subministraments, generant il·limitats paràmetres com talla i color, lot i caducitat, nº de sèrie, etc.

Controli l'evolució i l'històric dels articles, en cada una de les seves etapes


 

Característiques amb dimensions

Els programes de traçabilitat per empreses permeten configurar una o diverses dimensions per cada característica, així com també la forma en la qual es presenten a la pantalla en els processos de compra i venda (forma de taula, llista...).

Per cada dimensió podreu fixar el conjunt de valors possibles en cas de ser un conjunt limitat, com por exemple, les talles de samarretes i els seus colors per una peça o col·lecció específiques.

Preus per característica

Els programes de traçabilitat per empreses us permeten diferenciar els preus en funció del valor de la característica, per exemple, preu més alt en funció de la talla de la peça o preu menor si la data de caducitat d'un producte és més propera.

Descobriu com, les funcionalitats dels nostres programes de gestió d'estoc us faciliten l'administració de la seva empresa.

Múltiples fotografies per article

Aquests programes de traçabilitat per empreses us permeten incloure fotografies als vostres productes en funció de les característiques, això us ajudarà a reconèixer millor el producte en el moment de la venda i a ensenyar a un possible client més detalls del producte (per exemple, productes per colors, que canvien la forma en funció de la mida...).

  • Incloeu fotografies segons la característica
  • Reconegueu el producte fàcilment
  • Mostreu detalls de cada producte

Control d'estoc

  • Visualitzeu l'estoc

Conegueu l'estoc dels vostres productes no només a nivell de la referència sinó també a nivell de cada valor de cada característica.

  • Obtingueu informació

Gràcies a la informació que us ofereix el programa, podreu saber l'estoc de productes a caducar, talles que són de difícil venda...

Codis de barres

La possibilitat de definir un codi de barres per cada combinació única de possibilitats d'una característica que li ofereix SQL PYME, us simplificarà, entre d'altres, els processos de cerca, anàlisis de la informació, impressió d'etiquetes...

Quadre de comandaments

Quadre de comandaments

Disposi a cop de vista dels indicadors clau del rendiment de la seva empresa d'una manera comprensible i configurable.

Vistes dinàmiques

Vistes dinàmiques

Configuri i accedeixi de forma immediata a la informació, podent ordenar, filtrar i agrupar de manera instantània i en pantalla.

Editor d'informes

Editor d'informes

Amb l'editor d'informes del mòdul de Business Intelligence, tindrem la possibilitat de configurar informes a la nostra mesura.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar