CONTROL DE PRESÈNCIA

Programa pel
control de presència

Aquest mòdul us permet cumplir amb la nova
normativa de registre de jornada dels vostres
treballadors des del programa de gestió.

Superviseu amb tot detall el circuit de compres gràcies a la traçabilitat documental.


 

Establiu la identificació per empremta o per PIN

 • Per PIN
  En aquest cas els empleats teclejaran un PIN associat a la seva fitxa que actua com a identificador a l'hora d'entrada i sortida. Aquesta acció es podrà realitzar des de qualsevol equip en la vostra xarxa local sense necessitat de cap dispositiu addicional.
 • Per empremta
  Els sistemes de detecció per empremta dactilar permeten realitzar el control d'accés físic mitjançant el registre del patró d'empremta dactilar. Els empleats són identificats a través d'un terminal de control d'accés biomètric.

Sistema Mòbil

Realitzeu el control de presència des d'un mòbil per a operaris en mobilitat. D'aquesta manera, els vostres empleats poden registrar la seva jornada des de qualsevol ubicació i podreu consultar tota la informació des del programa de gestió.

 • Des de qualsevol dispositiu
 • Des de qualsevol sistema operatiu

Creeu el vostre quadre d'empleats

El mòdul pel control de presència us permet generar i editar fitxes per a tots els vostres empleats, amb totes les seves dades detallades i organitzades.
Podreu, a més, agrupar cada empleat dins de la vostra plantilla pel departament al qual pertanyi.

Dissenyeu els horaris

Definiu els tipus d'horaris que hi ha a la vostra empresa definint hores d'inici i final segons el tipus de jornada, els dies de la setmana o festius. Dissenyeu els horaris ajustant-vos a les necessitats de la vostra empresa amb els nostres programes amb control de presència.

 • Variacions d'horaris per temporada
 • Jornada completa, mitja jornada, hores extres...
 • Festius i vacances

Geolocalització

Conegueu la ubicació dels vostres empleats en cada moment del registre de la jornada mitjançant la geolocalització.

Tota la informació es guarda en el registre d'entrades i sortides de cada treballador i es podrà consultar des del programa de gestió a través de l'històric detallat.

 • Guardeu la ubicació de cada registre
 • Visualitzeu la ubicació en el mapa

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar