ARTICLES COMPOSTOS

SOFTWARE PER
ESCANDALLS I COMPOSTOS

Definiu els vostres kits habituals o muntatges a mida
de les vostres necessitats, imputant els vostres productes
a il·limitats nivells de desglossament i obteniu els costs
per cada subnivell.

Definiu els vostres kits habituals o muntatges a mida de les vostres necessitats


 

Articles compostos

Definiu un article compost, establint la llista d'articles o famílies d'articles que el formen així com una quantitat fixe per cada un d'ells o com una quantitat resultant d'una fórmula.

Al realitzar una operació de compra, venda... d'un article compost per famílies, podreu escollir l'article concret d'aquesta família que està en el compost.

Partides compostes

Els programes d'escandalls us permeten definir la composició de les vostres partides, amb il·limitats materials i recursos prevists, definint la quantitat per cada un d'ells, per unitat d'execució.

D'aquesta manera, podreu utilitzar-les en la confecció dels vostres pressupostos, obtenint de forma automàtica el cost i preu de cada partida.

Vista en mode arbre

Des dels documents de compra, venda... podreu veure les composicions en mode arbre, així com els preus de cost, venda i benefici per cada un dels components, podent modificar la seva quantitat, preus... així com afegir o eliminar nous components d'una forma àgil i amb la seguretat que aquestes modificacions no afectaran la composició original registrada a la fitxa de l'article.

Control d'estoc

Coneixeu i obtingueu informació sobre l'estoc dels vostres productes, en funció de l'estoc dels vostres compostos, optimitzant la gestió de magatzem.

  • Gestió d'estoc

Aquest mòdul dels programes d'escandalls facilitarà el vostre control d'estocs i millorarà el vostre sistema d'aprovisionaments.

  • Obteniu informació

Coneixeu la disponibilitat d'estoc d'un article compost, en funció de l'estoc dels vostres components, actualitzant-se aquests automàticament.

Quadre de comandaments

Quadre de comandaments

Obtingueu en un sol cop d'ull els indicadors clau del rendiment de la vostra empresa d'una manera comprensible i configurable.

Vistes dinàmiques

Vistes dinàmiques

Configureu i accediu de forma immediata a la informació, podent ordenar, filtrar i agrupar de manera instantània i en pantalla.

Editor d'informes

Editor d'informes

Amb l'editor d'informes del mòdul de Business Intelligence, tindreu la possibilitat de configurar informes a la vostra mida.

Gestió documental

Incloeu més informació als vostres compostos (plànols, fotografies, controls de qualitat, fulls de càlcul...) mitjançant la gestió documental integrada en el software d'escandalls, això us ajudarà a informar als vostres clients.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar