REGISTRE JORNADA LABORAL

La forma més fàcil i econòmica
per portar el Registre de la Jornada Laboral

VEURE VÍDEO REGISTRE JORNADA
VEURE VÍDEO CONTROL D'ACCESSOS

 

El registre de la jornada laboral és obligatori per totes les empreses i no tenir-lo actualitzat i disponible al moment en cas d’una inspecció comporta importants sancions per l’empresa.

Com controlar el temps de treball i millorar la rendibilitat amb timenet
Ja està disponible el nou mòdul de control d'accessos
<span>TIME</span>NET

TIMENET

El mòdul de marcatges de timenet us permet registrar la jornada laboral d’una forma fàcil, econòmica, no requereix cap inversió inicial i no té cap tipus de compromís de permanència.

Podeu utilitzar aquest mòdul de timenet només per complir amb la normativa vigent, però realment timenet us aporta encara més avantatges, per exemple:

  • Millorareu la puntualitat dels vostres treballadors.
  • Controlareu les absències.
  • Podreu gestionar les vacances.
  • Enviar notificacions als treballadors.
  • Guardar-hi informació del treballador (contractes, nòmines, justificants, permisos...)
  • Saber des de quin lloc han fitxat (geolocalització).
  • Us facilitarà l’organització de torns de treball.

És una aplicació totalment online que no necessita instal·lar res i que permet fitxar des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, pot ser un telèfon mòbil, una tablet o un ordinador, no importa la marca ni el sistema operatiu que utilitzi.

Permet gestionar els marcatges dels treballadors que estan a les instal·lacions de l’empresa i per tant no estan autoritzats a fitxar des de fora de l’empresa, també pels qui treballen fora de l’empresa (treballadors amb mobilitat), com per exemple els comercials o tècnics que sovint inicien o finalitzen la seva jornada laboral estant fora de l’empresa, als qui tan poden fitxar des de l’empresa com des de l’exterior i també pels qui fan teletreball.

timenet permet configurar aquests sistemes de marcatge segons el perfil de cada treballador i té mecanismes de seguretat per evitar que un treballador pugui fitxar per un altre fins i tot estant fora de l’empresa.

També permet la connexió a sistemes de marcatge físics, com per exemple lectors d’empremta dactilar, lectors de targetes o lectors de reconeixement facial.

El departament de suport tècnic de timenet us farà la formació, ajudarà a configurar-lo perquè s’adapti a les vostres necessitats i atendrà per resoldre qualsevol dubte, tant per correu electrònic a l’adreça sat@gpisoftware.com, com per telèfon a través 872 987 290.

 

Actualment més de 2000 empreses a tot l’estat utilitzen timenet

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar