SQL-OBRAS o PROJECTES

Software de construcció, programa de gestió de projectes o instal·lacions.

Un software ERP específic per empreses de construcció i auxiliars que us ajudarà en la gestió dels vostres projectes, ja siguin obres, projectes industrials, instal·lacions o de qualsevol altre tipus. Una eina indispensable per la gestió de pressupostos, planificació, imputació de costos, certificacions, facturació i comptabilitat. Permet importar bancs de preus de construcció, així com importar i exportar dades en format BC3 per intercanviar dades amb altres programes de construcció.

gestió d'obres i projectes

Controleu els vostres projectes des d’una única finestra amb el programa de control de costos i seguiment de projectes. Podreu analitzar totes les dades com els recursos utilitzats, les desviacions de costos, certificacions i retencions, agenda de seguiment, gestió documental de plànols, contractes i molt més. També inclou tota la gestió comercial de compres, vendes, agenda i CRM. En definitiva, SQL-OBRAS és el software ERP – CRM per empreses de construcció i per empreses que gestionin qualsevol tipus de projecte més complert del mercat.

 

SQL - Obras control de proyectos

Compostos.
Definiu articles compostos en els programa de gestió d’obres i projectes per facilitar els vostres processos de compres i vendes, control de magatzem i previsió de necessitats. Aquests compostos poden ser en format arbre i sense límit de ramificacions, és a dir, amb tants nivells i subnivells com necessiteu.
Capítols i subcapítols.
Definiu capítols i subcapítols com necessiteu en el programa de gestió d’obres i projectes SQL-OBRAS. Aquests capítols o fases del projecte poden ser en format arbre i sense límit de ramificacions, és a dir, amb tants nivells i subnivells com necessiteu.
 

 

PRESSUPOSTOS

Confeccioneu en el vostre software ERP per projectes els pressupostos en modo d’arbre, podent definir capítols i partides fàcilment. Entreu els mesuraments i descomposicions, a més podreu realitzar canvis de preus tant a nivell de costos com de vendes i marges de benefici d’una forma molt fàcil.

Podreu definir diferents formats d’impressió de pressupostos o qualsevol altre document en funció dels requeriments de cada client.

 

SQL-OBRAS, Pressupostos

 

Mesuraments.
Realitzeu els mesuraments de cada partida i indiqueu-los tant en els pressupostos com en els certificacions. Aquests mesuraments poden configurar-se en el software ERP per projectes per enregistrar-se en 2 ó 3 dimensions i podreu utilitzar-los per imprimir-los en diferents formats de documents i informes.
 
Importació / exportació BC3.
Importeu al software ERP per projectes i programa de gestió de costos, tots els capítols i partides així com els seus materials i recursos previstos a través del format BC3 o exporteu el pressupost una vegada realitzat en aquest format per poder-lo importar des d’altres aplicacions. Aquesta funcionalitat us permetrà crear pressupostos de forma automàtica.
 
Formats d’impressió.
Una vegada confeccionats els pressupostos o qualsevol altre document podreu imprimir-los en il·limitats formats que podreu modificar i adaptar a les exigències dels vostres clients. Els documents poden ser exportats a Word, Excel, PDF o enviats per correu electrònic amb un sol clic.

 

mà d’obra, maquinària, materials i subcontractacions

Definiu en el software de gestió d’obres i projectes el vostre quadre de personal, maquinària, materials i subcontractacions. Podreu establir agrupacions pels grups o categories que us interessin. Per cada recurs podreu fixar costos i horaris específics dins del propi programa de costos de construcció i projectes, així com analitzar les imputacions als vostres projectes i obres juntament amb altres tipus d’incidències. També podreu controlar les hores dels vostres operaris, dies de vacances i molt més.

 

SQL OBRAS, Mà d’obra, maquinària, materials i subcontractacions

Planificació avançada

SQL-OBRAS és un software de construcció i de gestió de projectes que us permet generar la planificació d’execució de les partides dels vostres projectes i els recursos associats. D’aquesta forma podreu analitzar la informació en forma numèrica i gràfica.

 

SQL-OBRAS, Planificació

 

Informe de necessitats

L’informe de necessitats que s’inclou dins del software de gestió d’obres i gestió de projectes, us mostra els materials i recursos previstos per cadascún del projectes que planifiqueu. Podreu saber fàcilment quines son les necessitats per cada fase de l’obra o projecte i realitzar les vostres comandes en funció de les necessitats de cada moment.

 

SQL OBRAS, Informe de necessitats

Gestió de compres

SQL-OBRES és un programa de gestió d’obres i gestió de projectes que inclou tot un mòdul de gestió de compres a proveïdors, des de la petició d’ofertes, confecció de comandes a proveïdors, recepció del materials en el vostre magatzem o directament a les obres, recepció de les factures de compres, gestió de pagaments, previsió de pagaments i enllaç automàtic amb la comptabilitat.

Fins i tot, podreu emetre les comandes als vostres proveïdors des del propi pressupost o projecte d’obra i automatitzar al màxim tota la gestió de materials previstos, materials consumits realment i costos reals. Tot des d’una sola pantalla i de forma molt fàcil.

 

SQL-OBRAS, Gestió de compres

 

Compreu al millor proveïdor.
Podreu saber amb exactitud quin proveïdor us ofereix les millors condicions per cada material, incloent-hi terminis d’entrega, data de la darrera compra, el proveïdor més habitual i els preus de cost.
 
Actualització dels preus de venda.
Si ho desitgeu, els programa de gestió d’obres i projectes SQL-OBRAS, us permet actualitzar els preus de venda en funció dels preus de compra, mantenint així els marges de benefici que estipuleu en cada tipus de material i de tarifes.
Traçabilitat de documents.
Amb un sol clic tindreu una total traçabilitat dels documents, saber a quins clients i proveïdors corresponen cada comanda, si el material està rebut o pendent, si heu rebut la factura, si està pagada o en quin dia teniu el venciment i molt més.
 

 

Imputació de despeses

SQL-OBRAS és un programa de gestió de projectes que us permet imputar els consums reals des del mateix albarà de compra i enregistrar els partes de treball del vostre personal, consums de maquinària, subcontractacions i molt més.

Podreu conèixer amb exactitud les desviacions sobre les quantitats i imports previstos en el vostre pressupost i saber els marges de benefici reals per cada partida o capítol que detalleu.

 

SQL-OBRAS, Imputació despeses

 

Certificacions i facturació

Gaudiu d’un complet circuït de vendes inclòs en el programa de gestió d’obres i projectes SQL-OBRAS que us permetrà entre d’altres coses, emetre certificacions parcials o a origen, enregistrar els mesuraments en valors absoluts o en percentatges, emetre les factures, controlar les certificacions pendents, gestionar els cobraments, les retencions en concepte de garantia i molt més.

 

SQL-OBRAS, Certificacions i facturació

 

Factura electrònica.
Estalvieu costos i milloreu l’agilitat empresarial amb la utilització de la factura electrònica integrada en el software ERP per empreses, un arxiu que incorpora un certificat digital que substitueix la tradicional factura en paper.

Actualment la majoria de les administracions publiques exigeixen que les factures se’ls hi enviïn mitjançant el format de l’Agència Tributària (factura-e), i cada vegada son més les empreses que ho exigeixen als seus proveïdors.

El programa de gestió d’obres i projectes SQL-OBRAS ja inclou des de fa temps la possibilitat d’emetre factures electròniques en els diferents formats reconeguts per l’Agència Tributària com a factura amb validesa legal.
 

Tresoreria

Realitzem les operacions més habituals de cobraments i pagaments amb el programa de gestió per empreses SQL-PYME, tot mitjançant una sola finestra des la qual podreu realitzar pagaments a proveïdors, cobraments de clients, traspassos entre comptes apertures de caixa, informes de situació dels venciments i molt més. Genereu en el vostre software ERP – CRM remeses bancàries a través de la normativa bancària SEPA i envieu-les al vostre banc a través de la banca electrònica.

SQL - Pyme tresoraria

 

Gestió documental

SQL-OBRAS és una aplicació que us permet incloure tota la documentació relacionada amb el vostre projecte, com per exemple plànols, fotos, fulls de càlcul, contractes, formularis d’inspecció.

Tindreu tota la documentació ordenada i accessible des del vostre programa de gestió d’obres i projectes.

 

SQL-OBRAS, Gestió documental

Agenda i CRM

El programa de gestió d’obres i gestió de projectes SQL-OBRAS inclou un mòdul d’agenda i de gestió de contactes amb clients i proveïdors (CRM) que us permet enregistrar totes les incidències i accions de seguiment dels vostres projectes.

Podreu generar tasques que tingueu fer, amb la possibilitat de generar avisos amb antel·lació a l’hora establerta ja sigui per un usuari o per un grup d’usuaris del programa  de gestió de projectes.

Tindreu un seguiment estricte del que heu parlat amb clients o proveïdors, fins i tot dels correus electrònics ja que si ho desitgeu, podreu tenir el vostre correu electrònic integrat dins del programa de gestió d’obres i projectes.

 

SQL-OBRAS, Agenda i CRM

 

 

 

 

DESCARREGAR PDF

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar