Voleu saber més coses sobre el software Gesco3?

El software Gesco3 de gestió ERP - CRM està creat i pensat per cobrir les necessitat de petites i mitjanes empreses que vulguin millorar els processos de gestió global de la seva empresa, facilita la feina empresarial perquè permet:

Voleu saber més coses sobre el software Gesco3?

 

  • Facturar a clients
  • Comprar a proveïdors
  • Controlar l’estoc
  • Fer pressupostos
  • Preparar comandes i albarans
  • Gestionar la fabricació, els consums i les ordres de treball.
  • Fer trameses de mercaderies
  • Controlar cobraments i pagaments
  • Comptabilització automàtica d’assentaments

 

El software GESCO3 també incorpora un CRM que permet gestionar els contactes de l’empresa, per poder preparar accions comercials i de màrqueting, fer-ne un seguiment i anàlisis i poder veure millor les noves oportunitats de venda. També permet enviar directament tots els documents via e-mail i facilitar la comunicació.

Amb aquest pràctic software es poden gestionar en un sol lloc els contactes, les compres, les ordres de fabricació, els moviments del magatzem, la gestió dels consums, les odres de treball, les vendes, els sistemes de facturació, la gestió de trameses, la generació de documents, els pagaments i els cobraments, les comunicacions, la fiscalitat i la comptabilització.

GESCO3 és un software que pot ser utilitzat tant en català com en castellà, i que es pot configurar perquè hi treballi des d’un sol usuari, fins a casos en els que faci falta un nombre il·limitat d’accessos, en aquest cas l'usuari supervisor assigna a la resta d'usuaris el nivell d'accés per a cadascun dels programes instal·lats, amb la possibilitat de bloquejar/limitar l'entrada al personal no autoritzat a operacions confidencials.

La interfície està pensada per facilitar el treball i la navegació, de manera que les operacions més habituals es poden fer amb el teclat o el ratolí, i en el cas de les aplicacions es poden definir macros i/o tecles programables per poder executar de manera ràpida i àgil les feines complexes o repetitives.

Es tracta d’un programa completament dissenyat per solucionar les necessitats de gestió de petites i mitjanes empreses, que dona també la seguretat que l’usuari sempre disposarà de la última versió perquè s’actualitza automàticament a través d’internet.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar