Us podem ajudar a optimitzar el magatzem?

En el nostre post d’avui us volem ajudar a optimitzar el magatzem donant-vos unes claus per portar una completa gestió de magatzem, i sobretot, explicar-vos com us pot ajudar el nostre ERP a través del seu mòdul de SGA.

Us podem ajudar a optimitzar el magatzem?

L'objectiu de la gestió dels magatzems és millorar l'estoc i la distribució. A nivell general, es basa en garantir un subministrament oportú i continu dels mitjans de producció i materials que es necessiten, per tal d'assegurar els serveis ininterrompudament.

Una de les funcionalitats més importants del nostre sistema és la gestió de magatzem, que gràcies a les seves múltiples opcions:

  • Solucions són multi magatzem, cosa que ens permet disposar i crear múltiples ubicacions físiques o virtuals, diferenciant l'estocatge de cadascuna, però podent conèixer-ne els totals.
  • Multi ubicació, ja que dins d'un magatzem, l'estoc pugui organitzar-se per ubicacions, d'aquesta manera, podem indicar al sistema, no només en quin magatzem hi situa la mercaderia, sinó també la posició de la mercaderia.
  • Picking per gestionar àgilment tant entrades com sortides de mercaderia. Seleccioneu quines comandes de venda han de passar a preparació i de forma immediata apareixeran a la “cua” als operaris ordenats per ubicació de l'article i tan sols hauran de llegir el codi de barres del producte, confirmar la quantitat i llegir el codi de barres de la ubicació.
  • Mpyme Picking: Sistema en temps real per a qualsevol dispositiu mòbil per a les entrades de mercaderia, sortides de mercaderia i recol·locació de mercaderia.
  • Control de magatzem: disposeu en temps real de la quantitat de producte que teniu disponible als vostres magatzems i assegureu la mercaderia adequada quan els clients la sol·licitin.
  • Recomptes i moviments: Tenint un control exhaustiu a través dels documents de gestió de magatzem, que ens permeten modificar l'estoc dels articles, de manera que podem introduir les existències reals en un inventari, o realitzar una regularització per ajustar-lo.

Portar un control tan exhaustiu de tota aquesta informació ens permetrà tenir una completa gestió del proveïment i estar sempre al dia al nostre magatzem.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar