SQL CONTA, el software ERP de comptabilitat pels més exigents

SQL CONTA, el software ERP de comptabilitat pels més exigents, ja que es pot adaptar fàcilment als diferents nivells de necessitats de petites i mitjanes empreses, també a tots els canvis fiscals que hi pugui haver, per tal de poder tenir una radiografia clara i complerta de l’estat econòmic de l’empresa.

SQL CONTA, el software ERP de comptabilitat pels més exigents

Aquest programa de comptabilitat i de gestió fiscal per a PIMES permet portar el llibre diari, introduir fàcilment els assentaments, i accedir a totes les funcions habituals de la vostra organització.

Amb SQL CONTA és possible portar una comptabilitat analítica, ja que es poden crear tots els departaments necessaris amb una estructura d’arbre, i així es poden imputar directament, o a través de percentatges l’import que correspongui a cada departament.

El programa de comptabilitat fiscal també inclou informes i balanços per poder veure la informació comptable estructurada per departaments, i així poder analitzar més profundament el funcionament de cada un, i per tant poder prendre decisions més encertades.

També es poden generar plans d’amortitzacions mensuals i anuals, automatitzar la introducció dels assentaments, disposar d’un gran nombre d’informes com balanços, comptes de resultats, extractes de comptes, etiquetes, etc.

Independentment de quin sigui el model empresarial, els nostres programes ajuden a portar la comptabilitat fiscal de forma senzilla, i es poden confeccionar els models fiscals necessaris, com són:

  • Model 111. Declaració trimestral de retencions a treballadors, professionals o empresaris.
  • Model 115. Declaració trimestral de retencions per lloguers
  • Model 130. Declaració trimestral del pagament fraccionat de l’IRPF.
  • Model 180. Resum anual de retencions i ingressos a compte.
  • Model 303 i Model 340. Declaracions d’IVA trimestral o mensual.
  • Model 347. Declaració anual d’operacions amb tercers.
  • Model 349. Declaració d’operacions intracomunitàries.
  • Model 390. Resum anual IVA.

A l’hora de tancar l’exercici es pot fer tantes vegades com calgui, ja que no hi ha problema en modificar algun assentament de l’any anterior. I amb el programa de comptabilitat fiscal es pot fer la regularització d’existències, ingressos i despeses.

Tots els nostres programes estan pensant per oferir solucions de gestió efectives a les petites i mitjanes empreses!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar