Solucions efectives per gestionar la vostra empresa

A Micrològic som especialistes en les solucions efectives per gestionar la vostra empresa, ja que amb els nostres programes GESCO3 i SQL- PYME es poden gestionar pràcticament tots els departaments d’una empresa de forma fàcil i sobretot eficient i efectiva.

Solucions efectives per gestionar la vostra empresa

Des de aspectes tan essencials com la facturació, els cobraments i pagaments, les gestions bancàries i el càlcul de l’IVA, fins a la relació amb els clients (CRM) i el màxim rendiment de la informació per poder dur a terme accions de màrqueting que permetin assolir objectius empresarials.

En els casos d’empreses productores també es poden controlar els processos de fabricació i planificar les fases de producció, els aprovisionaments i materials necessaris, la documentació que cal en cada etapa, la traçabilitat, els estocs, etc.

Els programes permeten una gestió de la traçabilitat impecable, ja que permeten controlar els processos des del principi fins al final, a través dels números de sèrie i dels lots de productes, per poder saber exactament el seu origen i el seu destí.

També es pot portar un exhaustiu control de magatzem i així poder millorar l’eficiència productiva, sabent en tot moment de quin estoc es disposa, i quins articles es necessiten per poder servir les comandes que hi hagi, en base a les existències del magatzem, podent saber exactament les ubicacions de cada cosa, i tota la informació necessària per poder portar cada element al seu lloc.

En cas que l’empresa sigui instal·ladora també es pot controlar i planificar tot el procés que hi va associat com els pressupostos, els diferents projectes, els costos i els marges, els beneficis, les subcontractacions que calgui fer, les diverses imputacions d’hores i materials, dispositius mòbils, etc.

De la mateixa manera també és possible poder gestionar el servei tècnic que s’ofereixi als clients, tant a través de la gestió de les ordres de treball, com a través del mòdul de reparacions.

Tot un ventall d’eines que tenen com a objectiu ajudar a les empreses a implantar una millor gestió empresarial i guanyar efectivitat i productivitat!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar