Solucions administratives efectives

A nivell empresarial és molt important poder tenir solucions administratives efectives que permetin poder gestionar eficaçment la comptabilitat, la fiscalitat, les nòmines i la seguretat social de les PIMES, ja que són aspectes bàsics per a qualsevol empresa.

Solucions administratives efectives

Des de Micrològic us podem assessorar i guiar-vos per poder trobar el programa de comptabilitat que pugui resoldre millor les vostres necessitats, ja que tenim CONTA 3, que és extremadament fàcil i intuïtiu, i que l’utilitzen més de 10.000 empreses, 2.500 assessories; i també disposem del software SQL CONTA per les empreses amb un nivell d’exigència més gran, que inclou també un mòdul de fiscalitat i de presentació de comptes al registre mercantil.

També tenim solucions fiscals per poder presentar els models que toquin en cada cas, sempre actualitzats segons les normes de l’Agència Tributària, i sent possible enviar-los a la gestoria, i també directament a Hisenda. En aquest cas FISCAL 3 és un programa complert, que permet importar dades del CONTA 3, i que facilita a les PIMES la presentació d’impostos, sigui en règim de mòduls, o l’Impost de Societats.

Tots els nostres programes de comptabilitat i fiscalitat permeten la presentació automàtica i segura del SII (Subministrament Immediat de la Informació de l’IVA):

  • CONTA 3: es pot presentar a partir dels assentaments introduïts, i és el més indicat per empreses incloses en el règim del SII.
  • FISCAL 3: per presentar-lo a partir de les dades de CONTA 3 i d’entrades manuals, sense generació d’assentaments, és el millor sistema per les assessories.
  • SQL CONTA: permet una automatització total de la gestió del SII.

Per poder completar totes aquestes solucions administratives també oferim el programa NOMINA 3 per les nòmines i la seguretat social, que és molt fàcil d’utilitzar i està sempre actualitzat; és indicat per a petites i mitjanes empreses i també per a assessories.

Amb el valor afegit que des de Micrològic sempre oferim un suport tècnic per poder resoldre qualsevol dubte o incidència que hi pugui haver.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar