Sabeu què és ChatGPT?

En aquest post us volem parlar de ChatGPT, una increïble tecnologia que està transformant la forma com interactuem amb els ordinadors i els sistemes d’intel·ligència artificial, ja que basa el seu funcionament en la creació de models que imiten la comunicació humana mitjançant l’ús del llenguatge.

Sabeu què és ChatGPT?

Es tracta d’un programa informàtic desenvolupat per OpenAI, i està dissenyat com un model de llenguatge natural, que utilitza l'algoritme GPT-4, i és capaç de generar respostes i textos totalment coherents a les preguntes formulades, talment com si es tractés d’una persona real.

El funcionament de ChatPGT és senzill, tan sols cal crear-se un compte, com en qualsevol altra plataforma online, i un cop a dins, apareix un quadre de diàleg en el que es pot preguntar qualsevol cosa en forma de text i pressionar a enter, i apareixerà una resposta detallada a la pregunta, i també l’opció de qualificar-la.

ChatGPT, compta amb capacitats de processament de llenguatge natural, i una arquitectura de xarxa neuronal profunda, de manera que està entrenat amb grans quantitats de dades textuals, perquè aprengui patrons i estructures del llenguatge.

ChatGPT és útil en una àmplia varietat d'aplicacions, com ara assistents virtuals, suport al client, generació automàtica de contingut, i fins i tot en el camp de l'educació i l'aprenentatge.

Com que a dia d'avui, ChatGPT és un prototip de programari, hi ha una versió gratuïta i oberta al públic que qualsevol pot utilitzar. Tot i això, aquesta eina té algunes limitacions, aquestes són:

  • Només pots fer servir el programari quan la demanda és baixa.
  • Ofereix una velocitat de resposta estàndard (que pot ser lenta quan la resposta és molt llarga).
  • Accedeixes a les actualitzacions del model de manera regular.

Per oferir una experiència més completa, OpenAI oferirà un pla de subscripció a ChatGPT Plus. Aquest pla té un cost de 20 USD mensuals i inclou aquests avantatges:

  • Disponibilitat durant els períodes de demanda alta.
  • Temps de resposta més breu.
  • Accés prioritari a les noves funcionalitats.

Sense cap mena de dubte, ChatGPT està canviant la forma en què interactuem amb les màquines i això pot tenir un impacte significatiu en diferents sectors, caldrà anar explorant i investigant l’evolució d’aquest nou sistema d’interacció virtual.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar