Què són els sistemes ERP?

A Micrològic tenim solucions en programes de gestió i software ERP-CRM, que permeten que es puguin integrar per poder ajudar a millorar la gestió empresarial, però en aquest post volem explicar més concretament què són els sistemes ERP i perquè serveixen.

Què són els sistemes ERP?

ERP vol dir Enterprise Resource Planning en anglès, i la traducció és un sistema per a la planificació de recursos empresarials, per tant es tracta d’un programa de gestió que ajuda a les empreses a poder gestionar millor processos com la producció, la logística, l’inventari, la distribució, les factures, la comptabilitat, etc.

Un software ERP permet que les organitzacions puguin gestionar de forma molt més global la informació de la que disposen, i com a conseqüència automatitzar molts processos i aspectes productius, o operatius.

Generalment els sistemes ERP es composen de diferents mòduls per poder gestionar vàries àrees empresarials com la producció, les compres, la logística amb control de d’inventaris i magatzems, les vendes i les corresponents comandes, la comptabilitat, les nòmines, etc.

El més important és que permetin optimitzar els diferents processos empresarials, accedir i relacionar tota la informació de la que es disposa, i compartir-la amb els departaments adients per poder fer una bona gestió i utilitzar eficaçment totes les dades.

Per tant els beneficis d’un sistema ERP són vitals per a qualsevol organització ja que hi pot haver un major control de tots els processos empresarials i una presa de decisions més eficient.

A Micrològic som distribuidors i implantadors d’un software ERP de l’empresa Distrito Kque té totes les funcionalitats i la gran capacitat de personalització dels grans ERP, però amb l'avantatge que és un sistema assequible per a les empreses petites i mitjanes, que es pot posar en marxa amb un període curt de temps i es pot adaptar a les necessitats concretes de cada PIME i de cada sector. A més a més el nostre software també incorpora un CRM que permet incloure del ERP tots els contactes que l'empresa té amb els seus clients i proveïdors. Això és una gran ajuda per assegurar una millor gestió empresarial  i treure el màxim partit d'aquest software.

 

MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar