Què podem fer amb un software de Business Intelligence?

Amb un software de Business Intelligence podem transformar les dades en informació i coneixement, que servirà per poder prendre decisions empresarials, a través de l’optimització d’informes i de vistes.

Què podem fer amb un software de Business Intelligence?

En els nostres softwares de Business Intelligence hi podem trobar un quadre de comandaments, que disposa d’un potent sistema d’indicadors des del que es podrà veure els KPI’S més importants per l’empresa.

Amb les vistes dinàmiques es pot accedir a la informació de manera instantània, i amb la possibilitat d’ordenar-la, filtrar-la i agrupar-la a la pantalla de la manera més convenient per poder prendre decisions estratègiques.

També es pot personalitzar qualsevol informe a mida, sigui a partir d’un informe tipus, o creant-ne un de totalment nou, segons les necessitats concretes de cada organització. A més a més, al haver-hi diferents tipus de gràfiques, es pot visualitzar i interpretar més fàcilment la informació.

El software es por configurar de manera que cada usuari pugui accedir a uns KPI’S personalitzats, segons el seu nivell d’accés i les seves necessitats. I a partir de les dades extretes es podran formular i calcular per obtenir nova informació útil per l’empresa, que a l’hora es podrà exportar als diferents estàndards ofimàtics, i també enviar-se per correu electrònic.

El mòdul també inclou un potent quadre de comandament amb el que es disposarà, d’un sol cop d’ull, dels indicadors clau de rendiment de l’empresa, mostrant-los de manera comprensible i intuïtiva.

L’eina vistes dinàmiques es basa en un entorn altament personalitzable que permet maquetar la informació que cada usuari necessiti, sent possible seleccionar l’origen de les dades, els camps a presentar, els nivells d’agrupació, els criteris d’ordenació, la gràfica a mostrar, i fins i tot formular amb les dades extretes.

Finalment, amb l’editor d’informes del mòdul de Business Intelligence, hi haurà la possibilitat de configurar informes a mida, ja que serà possible seleccionar quins fitxers de dades utilitzar, els camps que s’inclouran, quines seran les possibles acotacions i ordenacions, i fins i tot introduir fórmules per fer càlculs en el propi informe.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar