Que més inclou l’SQL obres i projectes?

El nostre software SQL obres i projectes és tan complert que a més a més de les funcionalitats més importants, que ja em explicat en altres posts, permet també imputar despeses, fer certificacions i facturar, funcions de tresoreria, gestió documental, agenda i CRM.

Que més inclou l’SQL obres i projectes?

El programa permet imputar els consums reals des del mateix albarà de compra, i també poder registrar els resums de treball del personal, així com consums de maquinària, i subcontractacions. D’aquesta manera es podran veure les desviacions que hi hagi pogut haver sobre el pressupost inicial, i els marges de benefici per cada partida analitzada.

Altres funcionalitats interessants del software és que permet emetre certificacions parcials, també enregistrar allò que s’ha mesurat, tant en valors reals, com en percentatges, emetre les factures, podent ser també electrònica, ja que està integrada en el software ERP per empreses, poder controlar les certificacions pendents, gestionar els cobraments, i les retencions en concepte de garantia.

Altres operacions importants que es poden fer són pagaments a proveïdors, cobraments a clients, traspassos entre comptes apertures de caixa, i també informes de situació dels venciments; a més a més en el software ERP-CRM, també es poden generar remeses bancàries.

L’SQL-OBRES, fa possible incloure tota la documentació necessària pel desenvolupament de cada projecte, per tal que estigui ordenada i accessible quan faci falta.

També inclou un mòdul CRM per poder gestionar l’agenda i els contactes amb clients i proveïdors, així es podran registrar totes les incidències, i fer un exhaustiu seguiment de cada projecte. Es poden generar tasques a fer, amb els avisos corresponents a les persones responsables de dur-les a terme.

El programa possibilita poder fer un seguiment complert de tot allò que s’ha parlat tan amb els clients, com amb els proveïdors, podent, fins i tot, integrar el correu electrònic dins de l’SQL de gestió d’obres i projectes, tot creat i dissenyat per ajudar-vos a fer la vostra empresa més productiva.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar