Què és el més important per posicionar una pàgina web?

Hi ha molts aspectes a tenir en compte per posicionar una pàgina web, però n’hi ha un que és essencial, i és que l’objectiu de Google és que els usuaris tinguin la millor experiència de cerca, i per tant que trobin fàcilment i satisfactòriament allò que busquen.

Què és el més important per posicionar una pàgina web?

Els cercadors valoren molt el contingut de qualitat, per aquest motiu, una web ha de crear el contingut el més rellevant possible, que inclogui la paraula a posicionar (en el cas d’una fitxa de producte, el nom d’aquest) i que sigui nou i no copiat d’altres webs.

A l’hora de configurar la web cal tenir en compte el següent:

Per poder posicionar-nos per a un determinat criteri, les probabilitats augmenten quan tenim una pàgina específica que es centra sobre la paraula a posicionar.

Una bona arquitectura de la informació i categorització és un aspecte clau per al posicionament.

Optimitzar les principals etiquetes internes, les porcions de codi HTML, amb informació rellevant per a les “aranyes” de Google, tenint en compte que les dues etiquetes més importants són el meta title* i la meta description*, aquestes dues etiquetes “meta” s’utilitzen a l’hora de mostrar la pàgina al text dels resultats de cerca.

És important que continguin la paraula que volem posicionar a la pàgina rellevant que volem posicionar per al criteri seleccionat. Els cercadors les utilitzen per conèixer amb més exactitud el contingut de la pàgina i poder augmentar-ne la rellevància.

Aconseguir enllaços d’altres webs, una bona manera d’aconseguir-ho és a partir del contingut de qualitat, que desperti l’interès dels usuaris. Si oferim informació de qualitat als productes, al nostre bloc o en diferents seccions del web, així com si fem una bona dinamització de la nostra marca via web o mitjançant les xarxes socials, aconseguirem que ens enllacin indirectament de manera natural.

Finalment tenir en compte que la capa de tecnologia del nostre web també és molt important per aconseguir un bon posicionament; aspectes com tenir URL amigables que depenen de la tecnologia amb la qual està fet el web o el temps de càrrega del web, que depèn del servidor o de com ha estat desenvolupada.

Des de Micrològic podem ajudar-vos a crear i a estructurar la vostra pàgina web tenint en compte tots els aspectes que hem explicat en aquest post.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar