Presenta els teus impostos automàticament amb el software SQL Conta

Ara que s’acosta l’època en la que caldrà preparar i presentar els declaracions de la renda, i també els beneficis empresarials a hisenda, és important saber que hi ha softwares com l’SQL Conta, que permeten poder portar un control exhaustiu sobre l’anàlisi econòmic de l’empresa, i per tant poder prendre les decisions fiscals més oportunes.

Presenta els teus impostos automàticament amb el software SQL Conta

Dins dels apartat de l’SQL Conta, destaquen especialment els que permeten poder gestionar la fiscalitat, i presentar de manera telemàtica i automatitzada els models fiscals corresponents a l’agència tributària.

Els models fiscals són formularis que serveixen per presentar els impostos en el moment que toqui a l'Agència Tributària, i cal fer-ho de manera periòdica. Un model fiscal pot afectar tant a una persona, una empresa, o una societat.

Els models fiscals més comuns són:

Model 347: Declaració anual d'operacions amb tercers que desenvolupin activitats empresarials o professionals amb terceres persones per un import superior a 3.005,06 euros durant l'exercici.

Models 130: Model d'autoliquidació del pagament fraccionat de l'IRPF.

Model 111: Retencions de l'IRPF a factures o nòmines de treballadors.

Model 190: Resum anual del model 111 que es presenta trimestralment en retencions de l'IRPF a factures o nòmines de treballadors.

Model 303: Autoliquidació trimestral de l’IVA.

Model 390: Liquidació de l'impost sobre el valor afegit, és a dir, l'IVA.

El mòdul de fiscalitat del nostre programa de gestió SQL Conta, té una funcionalitat molt interessant per a qualsevol empresa, i és que permet generar i presentar telemàticament la major part d’aquests models fiscals a l’agència tributària; i al mateix temps també validarà aquests models mitjançant els validadors de la AEAT, gràcies a la seva integració directament en el programa.

Aquestes funcionalitats són un exemple clar de l’objectiu de tots els programes de gestió que comercialitzem des de Micrològic, que és facilitar la gestió empresarial, amb solucions concretes a les principals problemàtiques de les pimes.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar