Perquè aplicar màrqueting en la gestió de l’empresa?

Actualment cal aplicar màrqueting en la gestió de l’empresa perquè cal enfocar-se directament cap als clients, i fixar els objectius empresarials tenint en compte les seves necessitats, i per fer-ho cal investigar quines són, i adaptar totes les variables les màrqueting mix per tal que donin una resposta adequada a aquests consumidors.

Perquè aplicar màrqueting en la gestió de l’empresa?

El següent pas serà decidir quina estratègia és més convenient en funció d’aquests objectius que l’empresa ha marcat, i per poder dur a terme tots aquests processos, cal que hi hagi estreta relació entre tots els departaments de l’empresa, per tal de poder prendre les decisions més encertades sobre la gestió del producte, el preu, la distribució i la comunicació.

En comptes de pensar en quin producte es pot produir, es tracta de definir quina solució es pot donar al client per cobrir-ne les necessitats. Això vol dir personalitzar més els productes, i allunyar-se dels productes homogenis.

Més enllà d’avaluar els costos de producció i determinar-ne el preu de venda, l’empresa analitzarà quin és el cost real per al client.

Cal facilitar al client l’accés al producte. Quins són els canals que té el client per adquirir el producte? És fàcil posar-se en contacte amb l’empresa per rebre informació o per fer suggeriments? Internet pot ser una resposta per facilitar l’accés a la informació i a la compra.

Els consumidors estan cansats de la comunicació de masses. Esperen una relació més estreta amb l’empresa en què només rebin informació d’allò que els interessa, en aquest sentit és molt important una comunicació més directa i selectiva, que afegeixi valor a les relacions i que no incomodi el client.

Tot això es pot aconseguir si es treballa amb els millors programes de gestió, com que els que oferim des de Micrològic, els que permeten transformar les dades en informació que al mateix temps possibilita avançar i prendre decisions intel·ligents!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar