Obertura del nou exercici amb el programa de gestió GESCO3.

El millor moment per fer aquesta operació és quan calgui començar a entrar dades del nou any. També es recomana que per facilitar la gestió i actualització de dades entre els dos anys, abans de crear el nou any, s’hagin fet totes les operacions pendents de l’any en curs.

Obertura del nou exercici amb el programa de gestió GESCO3.

GESCO3 – Obertura nou exercici: https://www.youtube.com/watch?v=ExQl6goUAZI&t

GESCO3 - Actualitzar dades nou exercici: https://www.youtube.com/watch?v=ZZS97Bjzgr4&t

El procés a seguir és el següent:

 • Accediu al menú “Processos”.
 • Seleccioneu la opció “Exercici següent”.
 • El programa us proposarà obrir una nova empresa.
 • S'activarà la casella “Traspassar articles sense existència i sense moviments durant l'any?”. Si es manté activada es traspassaran tots els articles. En el cas que es desactivi, els articles que no tinguin existències i que no hagin tingut moviment durant l'any no es traspassaran.
 • S'activarà la opció “Traspassar existències de magatzem”. Si es manté activada es traspassaran o actualitzaran les existències inicials dels articles a cadascun dels magatzems.
 • S'activarà la opció “Traspassar pressupostos a partir de la data:”. Si es manté activada podrem escollir a partir de quina data es traspassaran els pressupostos realitzats l'any anterior.
 • S'activarà la opció “Traspassar rebuts pendents?” Si es manté activada es traspassaran els rebuts de les factures que estiguin pendents de cobrar.

A partir d'aquest moment, les dades del nou exercici s'han d'entrar a la nova empresa i les dades de l'exercici anterior a l'empresa de l'any anterior.

Si entreu modifiqueu dades a l'empresa de l'exercici anterior i voleu actualitzar els canvis al nou exercici, cal que tingueu en compte que no totes les dades modificades a l’exercici anterior s’actualitzen automàticament en el nou exercici tal com s’explica en el vídeo GESCO3 - Actualitzar dades nou exercici.

El procés a seguir és el següent:

 • Seleccioneu la opció “Exercici següent”.
 • El programa us proposarà “Actualitzar Empresa Exercici Següent”.
 • En aquest cas només us quedarà activada la opció “Traspassar existències de Magatzem”
 • i podeu marcar "Traspassar Rebuts Pendents", en l'any 2021 crearà els rebuts nous. Però si heu modificat factures de l'any anterior i no han estat cobrades dins de l'any anterior, cal que actualitzeu manualment el rebut pendent de cobrament a l'empresa del nou exercici.
Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar