mPYME fabricació, la solució de mobilitat definitiva

mPYME fabricació és la solució de mobilitat definitiva, i en temps real, per a dispositius mòbils, ja que permet a tots els usuaris del programa de gestió poder accedir-hi des de qualsevol lloc a través d’un mòbil o tablet, per poder tenir accés a tota la informació del sistema des de qualsevol indret.

mPYME fabricació, la solució de mobilitat definitiva

Es tracta d’una aplicació web multiplataforma, que permet poder accedir a opcions molt important del nostre ERP, com ara gestió de clients, documents de compra i venda, cartera, magatzem, agenda, firma digital, geolocalització, etc, des de qualsevol dispositiu mòbil que tingui connexió a internet.

Es tracta d’un nou mòdul, que es diu Mpyme Fabricació, que està dins de la gamma mPYME. Aquest programa permet gestionar totalment els processos de fabricació, i per tant facilita poder donar solució a totes les empreses que tinguin processos de producció.

De manera que es poden definir i plantejar les diferents fases de producció, imputar consums, desviacions de costos, gestió documental, maquinària, subcontractes, planificació avançada, ordres de fabricació, etc., i així ajudar a l’empresa a aconseguir una avantatge competitiva clara, i control total del seus processos productius.

L’objectiu del nou mòdul mPYME fabricació és que us puguin tenir accés a totes les ordres de fabricació en temps real, i a través d’un dispositiu mòbil connectat a internet, així qualsevol persona amb accés al sistema pot obtenir informació tan important com dades general, articles fabricats, previstos, utilitzats, fabricat, documents adjunts, agenda, imputació de materials i recursos, etc.

Hi ha dues opcions integrades molt importants pels processos productius, una és que permet poder enviar dels conceptes previstos als utilitzats, i també als que ja es donen per fabricats. I l’altra és que es poden crear noves fabricacions partint d’un estil, i a més a més es poden eliminar fabricacions.

Des de Mircològic tenim la clara voluntat de estar sempre actualitzats i donar cobertura a les necessitats del mercat, per tal que els nostres programes de gestió siguin una avantatge real per a totes les petites i mitjanes empreses que els utilitzen.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar