Més funcionalitats del software SQL-PYME

En aquest post volem continuar explicant més funcionalitats del software SQL-PYME que permetran una total adaptació a cada empresa i a cada sector.

Més funcionalitats del software SQL-PYME

La traçabilitat és una funcionalitat que permet definir i assignar il·limitats paràmetres als productes o serveis, com per exemple talles i colors, lots i caducitat o números de sèrie per facilitar i millorar el control d’estocs, així com tots els processos de compra i vendes realitzats. També hi ha possibilitat de definir un codi de barres automàtic per cada combinació única de possibilitats d’una característica determinada, la qual cosa us simplifica moltíssim i la feina i elimina possibles errors humans.

Amb la funcionalitat dels compostos es podrà millorar el control de l’estoc, amb la possibilitat de definir els kits habituals o muntatges a mida pels clients, imputant productes a tants nivells de desglossament com calguin i veient els costos de cada subnivell.

El software ERP – CRM també permet realitzar processos de fabricació personalitzats o en sèrie, definir i planificar les diferents fases de producció, imputar matèries primes, personal i maquinària, i obtenir anàlisis de desviacions de costos, gestionar subcontractacions de fabricació, etc.

També hi ha un apartat que permet enregistrar el procés administratiu relacionat amb les reparacions i incidències dels clients, generant pressupostos i ordres de reparació, imputant els consums de materials, ma d’obra i maquinària, així com l’emissió automàtica de factures.

Hi ha la possibilitat de controlar totes les fases d’un projecte, des de la generació de pressupostos, passant per la planificació i imputació de despeses fins la certificació de les diferents fases d’execució i la seva corresponent facturació.

És molt adequada pels temps actuals la funcionalitat de poder accedir a tota la informació de l’organització des de diferents tipus de terminals mòbils, podent realitzar processos d’auto venda, picking de magatzem, reparacions a casa dels clients, etc..., així com connectar les diferents delegacions amb la central, compartir informació de l’estoc dels productes en temps real, etc.

El software SQL-PYME també disposa d’un TPV tàctil avançat, una eina personalitzable i capaç d’adaptar-se a qualsevol sector. En el software ERP es pot definir l’aspecte de les botoneres tàctils i les dades a enregistrar en funció de les necessitats de CADA empresa, ja sigui una botiga, vàries botigues o una cadena d’establiments. Inclou opcions per automatitzar l’intercanvi de dades entre la central i les botigues associades per tal de no haver de duplicar feina i evitar errors humans.

El software SQL-PYME es pot adaptar a la perfecció a les necessitats de la vostra empresa, voleu més informació?

 

VOLEU MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar