La millor solució per gestionar obres i projectes de construcció

A Micrològic també tenim la millor solució per gestionar obres i projectes de construcció, es tracta del programa de gestió SQL OBRAS, que permet unificar-ho tot en un, és un ERP exclusivament dirigit i creat per a empreses de construcció i instal·lacions, que permet tenir tota la informació a dins d’aquest únic programa.

La millor solució per gestionar obres i projectes de construcció

Amb l’SQL OBRAS – PROYECTOS, ja no caldrà tenir altres softwares per poder fer gestions necessàries per una empresa de construcció com facturar, fer pressupostos, controlar els costos i les despeses, registrar les hores treballades, etc, amb el nostre ERP no caldrà fer accions fora del programa, i per tant hi ha un estalvi de temps molt important, i també una prevenció de possibles errors provocats per duplicitats.

L’SQL OBRAS és tan complert que permet saber quina és la rendibilitat de cada una de les obres o construccions amb les que es treballa, ja que es poden obtenir tots els informes i dades estadístiques necessàries, per poder fer un bon anàlisi i prendre decisions de manera estratègica, i disposant de totes les dades necessàries per poder optimitzar el negoci.

Amb aquest ERP es poden importar tots els bancs de preus que es necessitin per poder treballar correctament, també es poden fer pressupostos tenint en compte totes els conceptes, es poden controlar els subcontractes del personal per optimitzar al màxim els costos.

L’SQL OBRES també permet controlar altres aspectes tan bàsics com el personal, EPIS, maquinària, gestionar compres, facturar, els magatzems, els cobraments, pagaments i la imputació de les obres de treball.

El nostre objectiu és poder oferir als nostres clients la solució de gestió que puguin necessitar en cada cas, a través d’un software creat i dissenyat per poder treballar en àrees concrets, i treure el màxim rendiment de cada negoci, fa des del 1988 que estem al vostre servei!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar