Hotel3, un programa de gestió creat per hotels i turisme rural

Hotel3 és el nostre programa de gestió creat per donar solucions als hotels i als allotjaments de turisme rural, ja que està pensat per facilitar la gestió diària i poder resoldre de manera fàcil i àgil totes les necessitats d’administració d’un hotel.

Hotel3, un programa de gestió creat per hotels i turisme rural

Aquest software de gestió per allotjament turístics permet planificar, controlar les reserves per número i tipus d’habitació, fer canvis quan sigui necessari, poder entrar ràpidament tots els càrrecs, poder facturar de manera separada entre particulars i agències de viatges, poder tenir un control de la producció diària, tenir els resums de caixa, i també poder crear llistes de policia i de l’estadística mensual de turisme per l’INE.

En aquest cas el programa de gestió HOTEL3 és una aplicació front-office que porta incorporades les funcionalitats de control de reserves, entrada de clients, i també totes les operacions de caixa i facturació, i a més a més es pot enllaçar amb totes les nostres aplicacions de comptabilitat general com CONTA3, i també amb RESTA3 que serveix per poder gestionar bars i restaurants.

Per configurar el programa cal introduir totes les dades inicials de l’establiment, els tipus d’IVA, els diferents departaments que hi hagi, el calendari de temporades baixes, mitges i altes, tant per l’exercici actual com pel següent, també les tipologies i números d’habitacions, i els serveis extraordinaris, de manera que també es puguin entrar els diferents tipus de tarifes depenent de la temporada, del tipus de servei, i del tipus de client, i sent també possible incloure descomptes.

Un cop ben configurat el programa HOTEL3 permet gestionar paquets d’estada, calcular les comissions, planejar l’ocupació, anar carregant les despeses als comptes de cada client, facturar, aplicar la taxa turística i cobrar, a més a més de moltes altres funcionalitats per poder portar un control de la comptabilitat i analitzar les dades.

Sense cap mena de dubte un programa molt complert i creat per solucionar totes les necessitats de gestió i administració del sector de la restauració.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar