Gestioneu comunitats de propietaris?

Gestionar comunitats de propietaris no sempre és una tasca fàcil, perquè hi ha múltiples aspectes per tenir en compte i que cal gestionar, també és important disposar d’eines i recursos que permetin poder resoldre ràpidament totes les incidències que poden sorgir cada dia.

Gestioneu comunitats de propietaris?

Des de Micrològic disposem de FINCA 3, que és un programa d’administració de finques horitzontal, que pot donar resposta ràpida i efectiva a totes aquestes necessitats que hi poden haver en les comunitats de propietaris, i amb la seguretat que està totalment adaptat a la Llei de Propietat Hortizontal.

És important tenir eines, com FINCA 3 que puguin ajudar als administradors de les finques a poder dur a terme la gestió individual de cada comunitat, i que puguin tenir i presentar, en les reunions de propietaris, o quan es demani, el detall de finques, coeficients, subcomptes, saldos, pressupostos, provisions de fons, balanços, liquidació dels exercicis, etc.

Igualment és bàsic poder treballar en la gestió global i en els aspectes comuns, tant de copropietaris, proveïdors, com possibles incidències, que sovint fan perdre molt temps als gestors de les comunitats, i per tant és important disposar d’eines que puguin agilitzar tots aquests processos.

El més important per Mircològic és poder donar solucions als nostres clients, fórmules que els permetin gestionar de manera més eficient, en aquest cas comunitats de propietaris, i per tant poder donar respostes ràpides a tots els problemes que puguin sorgir en l’administració d’una finca.

A més a més tenim un servei de suport online us permet tenir sempre que ho necessiteu assistència tècnica pel vostre programa de gestió, i consultoria per resoldre dubtes o implementar noves millores en el vostre programa; el més important és estar sempre al costat dels nostres clients, per poder escoltar les seves necessitats i millorar cada dia els nostres programes de gestió!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar