Gestionar correctament les nòmines i la seguretat social

En un context com l’actual en el que hi ha tants canvis en el món laboral, és molt important poder gestionar correctament les nòmines i la seguretat social de la plantilla, i això és pot fer còmodament amb el nostres programa NOMINA3.

Gestionar correctament les nòmines i la seguretat social

Es tracta d’un programa creat per gestionar les nòmines del personal, i també altres aspectes burocràtics importants com els contractes, les cotitzacions a la seguretat social, la comunicació d’afiliacions i de contingències INSS, les retencions d’IRPF, o qualsevol altre documentació a tenir en compte per poder portar adequadament el departament de recursos humans de l’empresa.

NOMINA3 està adaptat al Pla General Comptable, i treballa a 8 nivells de comptes de 3 xifres, i subcomptes de 8 dígits; i tots aquests grups, subgrups i comptes de nivell 3 ja estan pre definits en el programa, per facilitar-ne la configuració, tot i que cada usuari pot fer les modificacions que necessiti.

També permet treballar i definir per cada empresa els conceptes dels convenis sectorials, les característiques de cada treballador/a, els salaris i les variacions que hi pugui haver, el sistema de liquidació directa i conceptes retributius abonats, les retencions de l’IRPF, els rebuts de salari, les afiliacions, contractes i certificats, les contingències INSS, els resums anuals, i la comptabilització.

El nostre programa NOMINA3 ofereix la seguretat que està sempre actualitzat i segueix els requeriments de la normativa actual, és molt fàcil d’utilitzar, a més a més sempre hi ha el nostre departament de suport tècnic per poder resoldre qualsevol incidència.

És un programa pensat tant per petites o mitjanes empreses, com també per assessories que gestionin nòmines i contractes; té una flexibilitat total per adaptar-se al nombre d’usuaris que calgui, és una solució efectiva per poder gestionar còmodament i tranquil·lament tota la part burocràtica del departament de recursos humans.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar