Gestió de botigues i supermercats

A Micrològic tenim programes per a la gestió de botigues i supermercats, que són totalment personalitzables i que es poden adaptar a la perfecció a qualsevol tipus de comerç o cadena d’establiments.

Gestió de botigues i supermercats

D’una banda tenim l’aplicació SQL-TPV, un software amb una gran capacitat de personalització, especialment dissenyat i pensat per a comerços amb un TPV tàctil, que és multisectorial, ja que es pot adaptar a les característiques de cada negoci; inclou múltiples opcions per poder treballar amb talles, colors o qualsevol altra característica distintiva, també permet gestionar vals de compra, sistemes per fidelitzar als clients, i també possibilita poder gestionar una o vàries botigues, i fins i tot cadenes d’establiments.

SQL-TPV inclou en un únic programa, tota la gestió comercial d’un comerç, gestió completa de compres, magatzem, vendes, previsions de pagaments, control de cobraments.

A més SQL-TPV inclou un CRM (Gestió de contactes amb clients, proveïdors, agenda i correu electrònic) totalment integrat dins del mateix programa.

Per un altra costat tenim Terven 3, un programa creat per a botigues amb un TPV tàctil, que permet portar fàcilment la gestió i el control del negoci. Es pot treballar amb lectors de codis de barres, es poden fer etiquetes, promocions, control de caixa, es poden emetre factures simplificades (el que moltes vegades anomenem “tiquets", també factures normals, es poden gestionar els cobraments, etc.

Terven 3 està ideat per ser utilitzat a les vendes de taulell amb un terminal de punt de venda. Pot confeccionar pressupostos, comandes, albarans, factures i tiquets de venda, controla les vendes i els moviments de caixa d'un comerç o d'un establiment. Tot això el fa un programa idoni per a botigues independents, botigues amb sucursals o cadenes de botigues franquiciades.

L'aplicació TERVEN3 fa servir els mateixos fitxers de dades que l'aplicació GESCO3, la qual cosa fa possible que puguin treballar de manera conjunta o autònoma. No obstant això, el programa GESCO3 és necessari, si a més a més, es vol portar el control de l’estoc del magatzem.

Tant SQL-TPV com TERVEN3, permeten la connexió amb una botiga on-line o comerç electrònic, un aspecte cada vegada més important per qualsevol establiment comercial.

Cada vegada és més important poder comptar amb eines que permetin una bona gestió online i offline dels comerços i dels negocis, que siguin el màxim d’efectives, assequibles i fàcils d’implantar i utilitzar, voleu més informació?

 

MÉS INFORMACIÓ?

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar