FINCA3, el programa per administrar finques

Dins del ventall de solucions de gestió per a petites i mitjanes empreses que oferim, hi ha FINCA3, que és un programa per administrar finques creat i dissenyat per resoldre de manera fàcil, àgil i senzilla l’administració de les comunitats de propietaris.

FINCA3, el programa per administrar finques

Es tracta d’un programa de gestió que permet facilitar aspectes tan bàsics d’una comunitat de veïns com controlar els comptes de la comunitat via extractes i balanços, simplement a partir dels assentaments que s’hagin entrat.

Altres prestacions molt útils són:

  • Càlcul automatitzat de les provisions de fons partint d’un pressupost base.
  • Generació de càrrecs especials.
  • Gestió de remeses de rebuts.
  • Registre d’incidències.
  • Control d’assistència.
  • Votació a les assemblees de la comunitat.
  • Càlcul de la liquidació final de l’exercici per a cada propietari.

Per començar a treballar amb FINCA3 cal entrar les dades que identifiquen a la comunitat, el compte bancari amb el que s’operarà, i també les dades de l’administrador i el president de la comunitat respectivament. També caldrà determinar els idiomes amb els que s’imprimiran els documents.

A partir d’aquí el programa està adaptat al Pla General Comptable i treballa a 2 nivells amb comptes de 3 xifres i sub comptes de 6 xifres; els comptes del nivell 3 ja estan pre definits en el programa, però si és necessari l’usuari els pot rectificar.

A més a més FINCA3 permet utilitzar 10 grups de repartiment per cada comunitat, però si hi ha la casuística que està integrada per diversos blocs d’edificis, cadascun d’ells podrà tenir 10 grups per repartir, independents de la resta de bloc, i també 10 grups de repartiment compartits amb el total de blocs.

El programa FINCA3 permet una complerta gestió de les comunitats de veïns, facilitant la tasca diària dels administradors de les finques, i també facilitant una gestió fàcil i completament transparent per cada un dels propietaris.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar