Els nostres programes de gestió us faciliten la gestió i presentació de les obligacions fiscals dels Autònoms

Com a autònom, afrontes diverses obligacions fiscals, especialment durant el període fiscal d'abril. És essencial presentar els impostos de manera precisa i puntual per evitar sancions i problemes. Tot i que aquest procés pot ser complex i estressant, els programes de gestió, com els que oferim des de Micrològic poden simplificar-ho de manera significativa.

Els nostres programes de gestió us faciliten la gestió i presentació de les obligacions fiscals dels Autònoms

Tenim solucions de gestió empresarial que faciliten la presentació telemàtica dels impostos. Amb les eines integrades, els autònoms poden gestionar tot el procés fiscal des d'una única plataforma. Això inclou la preparació de documents, el càlcul d'impostos i la presentació electrònica de les declaracions, tot amb la seguretat i la precisió necessàries per complir amb les normatives fiscals vigents.

Amb els nostre programes de gestió, els autònoms poden estar tranquils, assegurant-se que compleixen totes les seves obligacions fiscals de manera eficient i sense errors. A més, la capacitat de programar recordatoris i alertes de terminis ajuda a garantir que cap data límit passi desapercebuda.

Les següents dates són claus per als autònoms en abril de 2024:

1. Fins l’1 d'abril:

  • Model 303: Presentació del model d'autoliquidació de l'IVA referent a febrer de 2024.
  • Model 720: Declaració informativa sobre béns i drets a l'estranger.

2. Des del 3 d'abril fins l’1 de juliol:

  • Inici del període de presentació per internet de les declaracions de la RENDA i Patrimoni, amb el tancament el 1 de juliol.

3. Fins al 22 d'abril:

  • Model 303: Data límit per a autònoms que declaren l'IVA trimestralment.
  • Model 111 i Model 115: Data límit per a autònoms i PIMES per a la presentació corresponent a març de 2024.
  • Models 130 i 131: Primers pagaments fraccionats de la Renda del primer trimestre de 2024.
  • Model 202: Pagament a compte sobre l'Impost de Societats, si es fracciona.
  • Model 349: Declaració recapitulativa d'operacions intracomunitàries corresponent a març de 2024.
  • Model 592: Impost especial sobre els envasos de plàstic no reutilitzables.

4. Fins al 30 d'abril:

  • Model 303: Presentació del model d'autoliquidació de l'IVA referent a març de 2024.

A més, és important assenyalar que a partir d'abril, comença la campanya de la RENDA 2024, on tots els autònoms hauran de declarar els ingressos i despeses corresponents a l'exercici 2023. Aquesta campanya estarà oberta fins a juny. Aquesta és una data clau, ja que, per primer cop, tots els autònoms, sense excepció, estaran obligats a presentar la declaració anual de l'IRPF.

No deixis que les obligacions fiscals et causin estrès. Simplifica el procés amb els programes de gestió de Micrològic i concentra't en el creixement del teu negoci.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar