Coneixeu les avantatges de CONTA3?

En aquest post us explicarem les principals avantatges de CONTA3, el programa de comptabilitat general que ajuda a registrar la comptabilitat de vostre negoci, i que ofereix informació clara i útil per ajudar a prendre decisions.

Coneixeu les avantatges de CONTA3?

És un programa creat per facilitar la gestió diària de la vostra empresa, ja que porta l’administració comptable integral i consolidada, té un ampli catàleg de llibres, informes i extractes comptables, permet confeccionar declaracions fiscals i registre mercantil, així com visualitzar tots els informes i llistats a la pantalla, enviar-los per e-mail, imprimir-los o exportar-los a altres formats.

Permet fer:

  • Balanços i comptes anuals: Administració comptable integral i consolidada, amb un ampli catàleg de llibres, informes i extractes comptables, i confecció de declaracions fiscals i registres mercantils.
  • Amortitzacions: Permet controlar de manera eficaç el pla d’amortització de l’immobilitzat material i no material de l’empresa.
  • Es complementa amb els programes GESCO3, HOTEL3, TERVEN3 i RESTA3
  • Enviament dels models 140 i 240
  • Assentaments: Per tenir sota control cada moviment i cada operació realitzada, sent possible entrar els assentaments de forma manual o automàtica.
  • Comptabilitat analítica: Com que hi ha una gran quantitat d’informes i balanços, es poden controlar els diferents departaments de l’empresa i poder prendre les decisions a temps.
  • Factures escanejades: Disposa d’un mòdul que permet interpretar de forma automàtica el contingut de les factures escanejades i traspassar-les al programa.
  • Assentaments Pre definits: Ofereix un ampli catàleg d’assentaments pre definits per facilitar l’entrada d’apunts comptables.
  • Previsió de Cobraments i Pagaments: Amb l’entrada dels assentaments es poden gravar els venciments de cobraments i pagaments, poder tenir-los correctament controlats.
  • Models d’Impostos Oficials: El programa Conta3 facilita estar al dia de les teves obligacions fiscals amb l’administració, a partir dels assentaments entrats es podrà accedir a les dades necessàries per poder completar totes les declaracions fiscals.

Un programa molt versàtil i especialment creat per totes les PIMES, voleu ampliar la informació?

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar