Coneixeu FISCAL3?

FISCAL3 és el nostre programa de models d’hisenda, permet confeccionar els models fiscals per l’Agència Tributària, simplifica la presentació de les declaracions fiscals i ofereix el millor assessorament fiscal als vostres clients.

Coneixeu FISCAL3?

Es tracta d’un software creat per facilitar la gestió diària de les empreses, i permet fer models amb carta de pagament, declaracions informatives, SII, gestió multi empresa, importació de dades de CONTA3 i NOMINA 3, resums informatius, notificacions a empreses, i adaptació constant als canvis normatius.

Amb FISCAL3 es pot gestionar i calcular l’import sobre societats i comptes anuals, de forma fàcil i ràpida. També es poden crear o importar des de comptabilitat, les dades de les declaracions d’IVA mensuals i trimestrals, el resum anual, i el que és més interessant, comunicar-se directament amb l’Agència Tributària, dels registres dels llibres electrònics de factures a través del SII.

De la mateixa manera es poden elaborar, o importar automàticament des de comptabilitat, les declaracions informatives sobre les volum d’operacions nacionals i intracomunitàries.

Amb FISCAL3 es poden entrar, consultar o rectificar les dades de les diferents activitats econòmiques de les empreses incloses en el règim d’estimació objectiva de l’IRPF, i en el règim simplificat d’IVA pel càlcul dels models 131 i 303.

Una altra funcionalitat molt útil és que permet realitzar les declaracions informatives dels resums anuals de retencions IRPF, i els seus respectius models periòdics amb carta de pagament.

El programa permet pre establir el format de pagament de cada empresa, el càlcul ràpid de la majoria dels models, a partir de la importació de dades comptables de CONTA3, i també la creació de declaracions complementàries dels models de liquidació.

I finalment, totes les declaracions elaborades amb FISCAL3 disposen del mètode de presentació telemàtic, que condueix de forma directa a la pàgina de presentació de la Seu Electrònica de l’Agència Tributària.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar