Coneixeu FINCA3, el nostre programa d’administració de finques?

FINCA3 és un programa que permet administrar finques, comunitats de propietaris, i també preparar reunions i ajudar prendre decisions, ja que es poden gestionar els fons i les despeses de la comunitat, i es pot fer un seguiment personalitzat de cada propietari.

Coneixeu FINCA3, el nostre programa d’administració de finques?

És un software creat per facilitar la gestió diària dels administradors de finques i comunitats de propietaris, integrant les següents funcionalitats:

 • Gestió de co propietaris, permetent elaborar una fitxa de cada propietari, i també llistes d’assistència a les reunions de la comunitat, i de control de deutors.
 • Generació de rebuts, es poden consultar, rectificar i gravar de manera ràpida i senzilla els rebuts de totes les operacions de la comunitat.
 • Càrrecs especials, es poden fer entre els co propietaris per poder cobrir les despeses pressupostades.
 • Interessos de Mora, es poden confeccionar un llistat de les finques a les que cal aplicar aquest interès per no estar al corrent dels pagaments.
 • Actes i comunicats relatius a la comunitat, tals com convocatòries a Assemblees Ordinàries, Representació de l’Assistència a l’Assemblea, i Actes tant de les Assemblees ordinàries, com extraordinàries.
 • Assentaments, tots els moviments i operacions realitzades per la comunitat s’introduiran en un fitxer d’assentaments.
 • Assentaments pre definits, FINCA3 n’ofereix un ampli catàleg per facilitar l’entrada d’apunts comptables.
 • Llibre diari i Llibre Major, amb tots els assentaments de l’exercici i també el Llibre Major de la comunitat amb tots els moviments i saldos de tots els sub comptes utilitzats.
 • Balanços, a partir dels assentaments entrats, es podran obtenir els balanços de comprovació comptable, els pressupostos i la seva comparativa.
 • Informes, es podran obtenir una gran quantitat d’informes de gestió, així com de despeses innecessàries per optimitzar la gestió de qualsevol comunitat.
 • Final de l’exercici, el programa permet imprimir el resum de les despeses comunitàries, el repartiment, i un resum de la liquidació de l’exercici i les liquidacions dels comptes de co propietaris.

Tota una carta de serveis que permetrà gestionar eficientment la vostra comunitat de propietaris!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar