Coneixeu el nostre software de fabricació?

El software de fabricació que nosaltres oferim permet controlar tot el procés productiu, planificar les fases de producció, imputar consums, desviacions de costos, doble unitat de mesura, etc, de manera que pot ajudar a la vostra empresa a aconseguir una gran avantatge competitiva.

Coneixeu el nostre software de fabricació?

El software de fabricació permet fer el següent:

  • Ordres de fabricació: generar i controlar des d’una finestra tot el procés global de la producció, obtenint tota la informació relativa.
  • Aprovisionament de material: garantir les produccions, ja que es poden abastir planificant adequadament les matèries primes que fan falta.
  • Planificació: conèixer i organitzar totes les necessitats dels seus fabricants, i visualitzar-les de forma gràfica o numèrica.
  • Recursos: Defineixi el seu quadre de personal, maquinària i subcontractes, coneixent costos i horaris per un major control.
  • Imputació: imputar consums de material directament des del document de compra, coneixent la informació real i les desviacions sobre allò previst.
  • Plantilles de fabricació: Generar un model base per a les fabricacions habituals, agilitzar aquesta gestió que després es podrà modificar per conèixer possibles desviacions.
  • Gestió documental: Registrar i consultar tota la informació documental relacionada amb la producció, per a un control exhaustiu.
  • Agenda: Inscriure i consultar incidències i seguiments de la fabricació, generar alarmes i registrar tota la informació per un control complert.

Es tracta d’un software molt complert i completament adaptable a les necessitats de cada empresa en concret, ja que des de Micrològic, treballem sempre per poder estar al costat de les petites i mitjanes empreses, i poder oferir solucions concretes que permetin gestionar de forma efectiva, les necessitats de cada cas.

Ens podeu contactar per ampliar la informació dels nostres softwares, i us explicarem amb detall el seu funcionament, i si cal podem preparar una demostració gratuïta per tal que tingueu tota la informació necessària per poder prendre una decisió!

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar