Com treure el màxim partit del Business Intelligence

El mòdul de Business Intelligence que comercialitzem permet accedir a la informació en temps real, i així poder analitzar-la de forma ràpida i visual, i per tant possibilitat poder transformar les dades en informació, que és el que permet prendre decisions basades en el coneixement, i per tant tenir moltes més probabilitats d’èxit.

Com treure el màxim partit del Business Intelligence

Aquest mòdul es composa de 3 funcionalitats molt interessants:

  • Editor d’informes: Es podran configurar a mida, ja que es pot seleccionar quins fitxers de dades utilitzar, els camps que s’inclouran, quines seran les possibles acotacions i ordenacions, i fins i tot, introduir formules per fer els càlculs en el propi informe.
  • Vistes: Es basa en un entorn altament personalitzable que permet maquetar la informació segona la necessitat de cada usuari, sent possible seleccionar l’origen de les dades, els camps a presentar, els nivells d’agrupació, els criteris d’ordenació, la gràfica a mostrar, i fins i tot formular amb aquestes dades.
  • Quadre de comandaments: Amb el que es disposarà a simple vista dels indicadors clau del rendiment de l’empresa, mostrant-los d’una manera comprensible i intuïtiva, sent configurables per cada usuari.

D’entre aquestes tres funcionalitats, és especialment destacable el quadre de comandaments, perquè es composa de col·leccions de “widgets” de diferents tipus que mostren informació d’interès en temps real sobre qualsevol aspecte de la gestió empresarial, permetent una visió global dels paràmetres de treball actuals de la nostra empresa.

A més a més, aquesta opció del quadre de comandaments, ens dona accés a una finestra en la que podem disposar d’un o varis quadres de comandament, i des d’on podem configurar la informació a visualitzar.

El Business Intelligence és una eina molt complerta que pot permetre a les empreses optimitzar els seus processos i departaments, conèixer possibles desviacions, incidències, pèrdues, i per tant poder actuar per corregir els problemes, continuar amb una bona gestió empresarial.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar