Com pot ajudar el nostre software SQL a millorar la comptabilitat de les cooperatives?

Per poder explicar com el nostre SQL pot ajudar a millorar la comptabilitat de les cooperatives, primer cal entendre bé que SQL Conta és la nostra solució de gestió comptable composta de múltiples funcionalitats com a diari, multidiari, registre d'IVA, previsió de cobraments i pagaments, conciliació, gestió documental, desquadraments, extracte de comptes, analítiques, amortitzacions, seients, fiscal… entre d'altres.

Com pot ajudar el nostre software SQL a millorar la comptabilitat de les cooperatives?

I també cal explicar que un balanç general o balanç de situació d'una empresa és un informe comptable financer que reflecteix la seva situació econòmica i patrimonial en una data determinada; el que en termes comptables es coneix com a imatge fidel. A través dels balanços podrem accedir a informació diferent que ens permetrà conèixer la situació econòmica i financera de l'empresa.

Per altra banda cal explicar que una cooperativa és una associació autònoma de persones unides voluntàriament per organitzar i prestar serveis de la manera que acordin els socis, amb la finalitat de fer front a les necessitats i aspiracions econòmiques, socials i culturals comunes a tots els socis mitjançant una empresa.

És una societat constituïda per persones que s'associen, en règim de lliure adhesió i baixa voluntària, per fer activitats empresarials, encaminades a satisfer les seves necessitats i aspiracions econòmiques i socials, amb estructura i funcionament democràtic.

La denominació de la societat inclou necessàriament les paraules «Societat Cooperativa» o la seva abreviatura «S.Coop.». Les societats cooperatives poden revestir la forma de cooperativa de primer i segon grau. Les societats cooperatives de primer grau es poden classificar de la manera següent:

 •    Cooperatives de treball associat.
 •    Cooperatives de consumidors i usuaris.
 •    Cooperatives d’habitatges.
 •    Cooperatives agroalimentàries.
 •    Cooperatives d’explotació comunitària de la terra.
 •    Cooperatives de serveis.
 •    Cooperatives del mar.
 •    Cooperatives de transportistes.
 •    Cooperatives d’assegurances.
 •    Cooperatives sanitàries.
 •    Cooperatives d’ensenyament.
 •    Cooperatives de crèdit.

I per tal de poder donar cobertura a les cooperatives des de SQL Conta hem afegit la CREACIÓ COMPTES ANUALS PER A COOPERATIVES ABREUJATS. Incorporar els comptes anuals abreujats de Balanç de Situació, Pèrdues i Guanys, i Estat de canvis en el patrimoni net abreujat cooperatives. Només haurem de seleccionar períodes i opcions senzilles perquè SQL Conta ens generi l'informe que necessitem.

Des de Micrològic sempre estem al costat de les petites i mitjanes empreses per poder donar les solucions de gestió més adequades en cada cas.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar