Com podem ajudar a les empreses a adaptar-se a la nova Llei “Crea y Crece”

La implementació de la factura electrònica és una transició vital per a les empreses, especialment després de l'entrada en vigor de la Llei "Crea y Crece". Però, com podem ajudar-les a adaptar-se eficientment a aquest nou sistema? La resposta rau en el nostre programa de gestió dissenyat específicament per complir amb els requisits legals i les necessitats del nou sistema de facturació.

Com podem ajudar a les empreses a adaptar-se a la nova Llei “Crea y Crece”

El nostre programa proporciona diverses funcionalitats clau. Primer, ha de permetre la generació automàtica de factures electròniques en el format requerit pel nou marc legal. Això implica la integració de camps específics i la certificació de signatures electròniques per a la validesa legal. A més, es flexible per adaptar-se a les particularitats de cada empresa, incloent la possibilitat d'incorporar els seus propis logotips i detalls de contacte.

El nostre programa de gestió també facilita la transmissió segura de les factures electròniques als clients i als organismes pertinents, assegurant la conformitat amb els protocols de seguretat establerts. Això pot implica la integració amb plataformes de tramesa electrònica reconegudes i la utilització de xifratge fort per protegir les dades confidencials.

Però l'ajuda a les empreses no s'acaba aquí. És vital proporcionar formació i suport continu als usuaris del sistema. Per això també oferim la creació de materials educatius, sessions de formació pràctiques i assistència tècnica dedicada per a resoldre qualsevol problema o pregunta que pugui sorgir durant el procés de transició.

En resum, ajudar les empreses a implementar la factura electrònica de manera eficient és el nostre objectiu actual, i això implica proporcionar un programa de gestió completament funcional, adaptat a les necessitats legals i operatives, així com oferir suport i formació continuats per garantir una transició sense problemes i un compliment continu de la normativa vigent.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar