6 Tips per optimitzar el magatzem

En aquest post volem explicar 6 tips per optimitzar el magatzem, ja que en la majoria de casos és una de les claus que garanteix que la cadena de subministres de l’empresa sigui eficient i efectiva.

6 Tips per optimitzar el magatzem

Per aconseguir-ho és important que el software de gestió o ERP tingui aquestes 6 funcionalitats que permeten optimitzar el magatzem:

  1. Multi magatzem: Permet disposar i crear múltiples ubicacions físiques o virtuals, diferenciant l'estoc de cadascuna, però podent conèixer els totals de cada una.
  2. Multi ubicació: L'estoc es pot organitzar per ubicacions, fent possible que es pugui indicar al sistema, no només en quin magatzem hi situa la mercaderia, sinó també la seva posició exacta. A més a més, s’eviten errors i optimitzem el temps de treball gestionant el sistema d’ubicacions amb terminals de mà tipus PDA o Tablet.
  3. Picking: Permet gestionar àgilment tant entrades com sortides de mercaderia. Selecciona quines comandes de venda han de passar a preparació i de forma immediata apareixeran a la “cua” als operaris que se n’encarreguen, i només hauran de llegir el codi de barres del producte, confirmar la quantitat i llegir el codi de barres de la ubicació.
  4. mPYME Picking: Sistema en temps real per a qualsevol dispositiu mòbil per a les entrades de mercaderia, sortides de mercaderia i recol·locació de mercaderia.
  5. Control de magatzem: Disposa en temps real de la quantitat de producte que tens disponible als magatzems i assegura la mercaderia adequada quan els clients la sol·licitin. Gestiona comandes i reserves, de manera automàtica. Registra entrades i sortides, i fa que es tingui una visió clara i encertada de tota l'activitat dins i fora dels teus magatzems.
  6. Recomptes i moviments: Possibilita un control exhaustiu a través dels documents de gestió de magatzem, que ens permeten modificar l'estoc dels articles, de manera que podem introduir les existències reals en un inventari, o realitzar una regularització per ajustar-lo.

Poder tenir un control com aquest, donarà a l’empresa una avantatge competitiva, ja que li serà possible controlar en tot moment l’entrada, la sortida, i la ubicació de les mercaderies, assegurant sempre que arribaran a temps al client final.

Tornar al llistat

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web.

Accepto
Com configurar